closed Adi
Atat calitatea serviciilor cat si a produselor este ireprosabila, deci recomand cu placere. Adrian Tanase
2014-08-14 11:29:32 [...]
closed brandusa maria
sunt multumita in totalitate de toate produsele pe care le-am cumparat.la multi ani! un an mai bun!
2012-01-24 12:00:27 [...]
closed Dinca Sofia
ieri am intrebat-o pe prietena mea de solutia pt covoare deoarece eu am folosit sprayul de covoare si mi-a fost f greu sa scot spuma, greu de...
2011-06-24 11:11:11 [...]
closed Balan Anca
ok
2011-05-25 16:27:28 [...]
closed adriana
Seriosi, merita sa incerci.
2011-05-07 12:42:32 [...]
closed eliana
sunt ok.am sa mai comand.
2011-05-05 10:25:53 [...]
closed Sergiu
S-au miscat f bine,promti in livrare si produse de buna calitate
2011-05-03 22:23:11 [...]
closed Mondor
www.cleaningromania.ro
2011-05-03 19:39:24 [...]
Cerere Firma
de ce noi?

noutati Promotii Special

De ce e mai buna curatenia pe timp de zi?


             Curatenia efectuata pe timpul zilei este mult mai durabila,afirma Andre de Reus,Olanda.Este benefica pentru profit,mediu si oameni din nenumarate aspecte.Un loc de munca cu norma intreaga in domeniul curateniei confera agentului un statut,oportunitati de promovare,mai benefic pentru familia sa si reduce drumurile pe timp de noapte.Pe de alta parte,personalul de curatenie devine efectiv vizibil si real.
              Din acest motiv este mult mai usor sa angajezi personal pentru curatenie in timpul zilei,spune de Reus,un factor important in Tarile de Jos este si faptul ca in acesta perioada somajul se mentine la cote scazute.De asemenea,personalul se imbolnaveste mai rar iar rata rotatiei locurilor de munca scade.Cu toate acestea,avantajul este off-set,deoarece acum este necesar a dezvolta abilitatile sociale ale personalului,sa se investeasca in materiale mai noi,echipament mai silentios si din motive de siguranta,masini de curatat pe baza de baterii.
              Una peste alta,costurile pentru curatenie vor creste doar pentru moment.Economia se face acolo de unde nu mai este necesara caldura,ventilatia si lumina care se folosea pe timp de noapte.Studiile americane si canadiene arata ca se pot reduce costurile cu 3-10 Euro pe mp,pe an,in functie de exemplu de climat.
              Acesta este cel mai important effect asupra mediului inconjurator.Mai putina energie folosita la incalzire si iluminat,deci mai putin dioxid de carbon este eliminat in atmosfera. Asadar,atat mediul inconjurator cat si oamenii au de castigat de pe urma acestui fapt.Cu toate acestea,doar 30% din serviciile de curatenie din Tarile de Jos se efectueaza ziua.Dar tot timpul este loc de mai bine.
              Se pare ca unul dintre cei mai importanti factori care impiedica  introducerea curateniei pe timp de zi este teama de intrerupere a programului pesonalului din birouri.
Un studio realizat de compania de cleaning Hago arata ca mai bine de un sfert din personalul ce activeaza in birou nu sunt de accord cu introducerea curateniei pe timpul zilei.Oamenii nu sunt dispusi sa isi paraseasca biroul pentru un interval scurt de timp si se arata foarte deranjati de zgomotul aspiratorului.


Suportul managementului

           Exista diferite modalitati pentru a face fata acestui aspect.In primul rand,conducerea trebuie sa sustina aceasta schimbare din tot sufletul si sa nu se lase induplecata cand incep sa apara reclamatiile.De asemenea,un contract temporar,ar ajuta personalul sa se acomodeze cu noul mod de lucru.
           Compania Dolmans Groep promoveaza un concept inovator:agentul de curatenie intra in birouri in fiecare zi cu 2 taskuri-sa goleasca cosurile de gunoi si sa intrebe ocupantul daca mai doreste si alte operatiuni.Toaletele sunt curatate zilnic si fiecare birou odata pe saptamana,dis de dimineata are parte de o curatenie generala.
           Astfel,curatenia pe timp de zi poate fi introdusa fara probleme,cam in orice birou,exceptie facand spatiile foarte aglomerate sau foarte mici.In toate celelalte situatii,curatenia pe timp de zi este mai economica,mai ecologica si un sistem de curatenie prietenos pentru angajati.

 • Vezi certificarile ISO
  Facebook Logo
  Leroy Merlin

  Baumax

  Cora

  Supeco

  Praktiker

  Carrefour

  Eco Confort

  Camera La Mare

  daxi

  Calcrufe.ro

  Euforie Online