closed Adi
Atat calitatea serviciilor cat si a produselor este ireprosabila, deci recomand cu placere. Adrian Tanase
2014-08-14 11:29:32 [...]
closed brandusa maria
sunt multumita in totalitate de toate produsele pe care le-am cumparat.la multi ani! un an mai bun!
2012-01-24 12:00:27 [...]
closed Dinca Sofia
ieri am intrebat-o pe prietena mea de solutia pt covoare deoarece eu am folosit sprayul de covoare si mi-a fost f greu sa scot spuma, greu de...
2011-06-24 11:11:11 [...]
closed Balan Anca
ok
2011-05-25 16:27:28 [...]
closed adriana
Seriosi, merita sa incerci.
2011-05-07 12:42:32 [...]
closed eliana
sunt ok.am sa mai comand.
2011-05-05 10:25:53 [...]
closed Sergiu
S-au miscat f bine,promti in livrare si produse de buna calitate
2011-05-03 22:23:11 [...]
closed Mondor
www.cleaningromania.ro
2011-05-03 19:39:24 [...]
Cerere Firma
de ce noi?

noutati Promotii Special

Noutati din domeniul afacerilor-Un rezumat al evenimentelor importante din Europa


 

O comisie de sondaj analizeaza calitatea vietii.
 
Comisia Europeana a publicat rezultatele unui sondaj de opinie,Eurobarometru,ce analizeaza modul in care cetatenii din 75 de orase mari europene percep calitatea vietii.Acesta a aratat ca disponibilitatea locurilor de munca si locuinta raman probleme dominate pentru aceste timpuri de recesiune economica.Cu toate acestea domenii cum sunt asistenta medicala,transport,poluare,schimbarile climatice,siguranta si incredere ocupa un loc important in agenda cetatenilor.
 
Problema poluarii aerului este resimtita ca fiind una majora pentru orasele mari in mod special.De asemenea participantii au fost chestioanti despre cum percep curateniea in orasul lor.96-97% din respondenttii din Oviedo(Spania) Piatra Neamt(Romania) si Luxemburg au fost de accord cu faptul ca au trait intr-un oras curat.Intr-o treime din orasele vizate de sondaj,mai putin de jumatate au afirmat ca orasul lor este curat.
 
La polul opus se afla Palermo,Budapesta,Sofia si Atena,in care o sesime din respondenti afirma ca au trait inr-un oras curat.Aproape 6 din 10 chestionati au convenit ca orasul lor nu a fost curat.
 
Majoritatea oraselor mai curate
 
O mare parte din orase se pare ca ai facut progrese mari in ultimii ani in ceea ce priveste curatenia:Napoli,Marseilles,Malmo,Stockholm si s-au vazut imbunatarile.Cu toate acestea,Atena,Palermo si Bruxelles au fost pricipalele exceptii de la acest trend pozitiv.
Interesant de remarcat,orasele care erau considerate ca fiind curate tot aici si procentul mai mare al celor care le considera si mai sigure.
 
 
Elena,”poavara administrative”
 
 
Programul de date “Elena” introdus in Germania la inceputul acestui an-unde angajatorii trebuie sa furnizeze informatii despre angajati in fiecare luna,conform legii-se dovedeste a fi o povara administrativa.
Desi sistemul a fost conceput pentru a evita birocratia in mod special intreprinderile mici si mijlocii au declarat ca este “intruziv si inaplicabil”.Mai mult,peste 22.000 de cetateni au semnat un memoriu ce l-au inaintat Curtii Constitutionale Federale,pe motiv ca le incalca dreptul la viata privata,fiind obligate sa furnizeze informatii despre absenteism,starea de sanatate,avertismentele disciplinare si participarea la greve.
Acesta opozitie pe scara larga, a determinat Ministerul Justitiei sa anunte revizuirea programului si reducerea informatiilor de introdus in sistem.
 
Cursuri de limba olandeza
 
 
Guvernul olandez a stabilit un fond intermediar in cadrul Proiectului Delta pentru costurile de invatamant post-secundar,pentru a incuraja angajatorii sa ofere cursuri
de instruire in limba olandeza la locul de munca pentru muncitorii imigranti.Cursurile trebuie stabilite impreuna cu un colegiu iar subventiile sunt de maxim 1000 de euro per angajat si nu mai mult de 25.000 euro per angajator.Cererile se depun pana la 31 Octombrie.
 
Estonia trece la euro din 2011
 
Republica baltica Estonia este pe cale sa adopte moneda euro afirma Comisia Europeana.Cu toate acestea recomandarea are nevoie de aprobarea celor 27 membre UE din care 16 se afla in zona euro.
Comisia a evaluat noua tari si a descoperit ca Estonia “iese in evidenta si indeplineste toate criteriile”.Celelalte tari evaluate au fost Bulgaria, Republica Cehă, Letonia, Lituania, Ungaria, Polonia, România ÅŸi Suedia.Comisarul UE pentru afaceri economice si monetare Ollie Rhen a declarat ca deficitul si datoria externa a Estoniei se inacdreaza foarte bine in limitele acceptabile impuse de Tratatul de la Maastricht care a lansat moneda unica.
 
In ultimile luni,euro s-a aflat sub presiune uriasa in pietele monetare,pe fondul temerilor conform carora criza de buget a Greciei ar putea submina celelalte tari din zona euro incarcate cu deficit mare bugetar.
 
 
 
 
 • Vezi certificarile ISO
  Facebook Logo
  Leroy Merlin

  Baumax

  Cora

  Supeco

  Praktiker

  Carrefour

  Eco Confort

  Camera La Mare

  daxi

  Calcrufe.ro

  Euforie Online