closed Adi
Atat calitatea serviciilor cat si a produselor este ireprosabila, deci recomand cu placere. Adrian Tanase
2014-08-14 11:29:32 [...]
closed brandusa maria
sunt multumita in totalitate de toate produsele pe care le-am cumparat.la multi ani! un an mai bun!
2012-01-24 12:00:27 [...]
closed Dinca Sofia
ieri am intrebat-o pe prietena mea de solutia pt covoare deoarece eu am folosit sprayul de covoare si mi-a fost f greu sa scot spuma, greu de...
2011-06-24 11:11:11 [...]
closed Balan Anca
ok
2011-05-25 16:27:28 [...]
closed adriana
Seriosi, merita sa incerci.
2011-05-07 12:42:32 [...]
closed eliana
sunt ok.am sa mai comand.
2011-05-05 10:25:53 [...]
closed Sergiu
S-au miscat f bine,promti in livrare si produse de buna calitate
2011-05-03 22:23:11 [...]
closed Mondor
www.cleaningromania.ro
2011-05-03 19:39:24 [...]
Cerere Firma
de ce noi?

noutati Promotii Special

Un ''super microb'' depistat in spitalele din Marea Britanie


Un nou microb care este rezistent pana si la cele mai puternice antibiotice si-a facut aparitia in spitalele din Marea Britanie-iar oamenii de stiinta se tem de o raspandire la nivel global.Ei afirma ca bacteria care produce o enzima numita NDM-1,a ajuns in tara prin intermediul Serviciului National de Sanatate,ce a trimis pacienti la tratament in tari precum India si Pakistan.La revenirea in tara acestia erau fie infestati fie purtatori ai infectiei.

Desi s-au inregistrat pana acum circa 50 de cazuri indentificate in Marea Britanie,expertii spun ca acum este necesara o supraveghere stricta.NDM-1 poate exista in diferite bacterii cum este de exemplu si o face rezistenta la cea mai puternica grupa de antibiotice-carbapenem.Acest tip de antibiotic se foloseste numai in sectorul "Urgente" si pentru combaterea infectiilor greu de tratat cauzate de bacterii multi-rezistente.

NDM-1 ar putea in aceasta situatie sa treaca la alte tulpini de bacterii care sunt deja rezistente la o gama larga de antibiotice.In cel mai rau caz ar putea produce infectii grave care se transmit rapid de la om la om si devin aproape imposibil de tratat.

Noul risc aparut subliniaza nevoia de control riguros al infectiilor.-iar masuri standard cum ar fi curatenia si dezinfectia eficienta si igiena mainilor ar putea impiedica raspnadirea ei.

Dr. Stephen Dalton,director global R&D la Diversey(noul nume al Johnson Diversey),sfatuieste "Fiti atenti,alegeti igiena personala si produsele pentru curatenie potrivite si folositi-le corect pentru ca reprezinta cea mai buna aparare impotriva infectiilor,in mod special a celor care sunt rezistente la antibiotice.

Multe infectii,inclusiv noile tulpini ce contin si gena NDM-1,se raspandeste usor prin contact direct.

Cea mai buna metoda de prevenire impotriva asa ziselor super bacterii,este o igiena personala riguroasa,in mod special cea a mainilor,in randul personalului din institutiile medicale,personalul auxiliar,vizitatorii si pacientii.Pasul urmator este dezinfectarea spitalului,a curtilor,camerelor de tratament,paturilor si a altor suprafete ce au venit in contact cu persoane bolnave sau suspecte.

E mai simplu sa previi decat sa vindeci!

 • Vezi certificarile ISO
  Facebook Logo
  Leroy Merlin

  Baumax

  Cora

  Supeco

  Praktiker

  Carrefour

  Eco Confort

  Camera La Mare

  daxi

  Calcrufe.ro

  Euforie Online