closed Adi
Atat calitatea serviciilor cat si a produselor este ireprosabila, deci recomand cu placere. Adrian Tanase
2014-08-14 11:29:32 [...]
closed brandusa maria
sunt multumita in totalitate de toate produsele pe care le-am cumparat.la multi ani! un an mai bun!
2012-01-24 12:00:27 [...]
closed Dinca Sofia
ieri am intrebat-o pe prietena mea de solutia pt covoare deoarece eu am folosit sprayul de covoare si mi-a fost f greu sa scot spuma, greu de...
2011-06-24 11:11:11 [...]
closed Balan Anca
ok
2011-05-25 16:27:28 [...]
closed adriana
Seriosi, merita sa incerci.
2011-05-07 12:42:32 [...]
closed eliana
sunt ok.am sa mai comand.
2011-05-05 10:25:53 [...]
closed Sergiu
S-au miscat f bine,promti in livrare si produse de buna calitate
2011-05-03 22:23:11 [...]
closed Mondor
www.cleaningromania.ro
2011-05-03 19:39:24 [...]
Cerere Firma
de ce noi?

noutati Promotii Special

Virusul A H1N1-Un motiv de ingrijorare?-8 cazuri noi confirmate in Romania


 Noul virus A H1N1, pare a fi la fel de contagios ca raceala de sezon.Debutul primaverii in emisfera nordica rece si a iernii in sud au avut o contributie majora in raspandirea virusului,de acum declarat pandemie de catre WHO(Organizatia Mondiala a Sanatatii)

Pana la sfarsitul lunii iunie s-au inregistrat peste 50 000 de cazuri in 120 de tari.Daca severitatea virusului este mai mica decat se anticipase,autoritatile sanitare se asteapta in acesta toamna la o crestere dramatica a cazurilor in special in emisfera nordica.

  Simple masuri de precautie pot limita raspandirea virusului

 Respectand normele de igiena mentionate de autoritatile sanitare poti ajuta la diminuarea efectelor pandemiei.In mod special pentru persoanele bolnave,atunci cand stranuta sau tusesc sa isi acopere nasul si gura cu batiste de unica folosinta(pe care apoi sa le arunce),sa ramana acasa daca nu se simt bine(consultati un medic daca simptomele persista),spalati mainile cu regularitate,evitati locurile agglomerate si contactul cu persoanele bolnave.

In aceasta situatie,igiena in spatiile publice si modul de uscare a mainilor devin cruciale.Institutul Pasteur si Universitatea Westminster au demonstrate prin studii complexe ca utilizarea uscatoarelor de maini si a prosoapelor clasice cresc riscul de contaminare.Astfel,prosoapele de hartie sunt cele mai sigure si,prin urmare,cele mai recomandate.

 Echipamente recomandate pentru sistemul sanitar si spatiile publice cu risc crescut

 WHO si Ministerul Sanatatii din Franta au publicat recomadari simple si usor de urmat pentru personalul de specialitate care intra in contact cu personae suspecte sau confirmate a fi infectate cu virusul A H1N1.

Ei trebuie sa poarte masti speciale(ex. EU FFP2, US NIOSH-certificat N95) care impiedica ingestia sau inhalarea unor particule contaminate.Igiena si dezinfectarea manilor se va face cu gel hidro alcoholic.Pacientii trebuie sa poarte la randul lor masti in momentul in care intra in contact cu personalul medical si nu numai.

 De asemenea,WHO recomanda ca mastile sa fie purtate conform instructiunilor si sa nu fie indepartate in caz de stranut sau tuse.Nerespectarea acestor norme de igiena,poate avea consecinte grave.

 Cel mai important aspect,care reduce in mod semnificat riscul contaminarii este igiena mainilor.Spalati mainile des si uscati-le cu prosoape de hartie.Recomandarea este adresata fiecaruia dintre dumneavoastra.

 

 

 • Vezi certificarile ISO
  Facebook Logo
  Leroy Merlin

  Baumax

  Cora

  Supeco

  Praktiker

  Carrefour

  Eco Confort

  Camera La Mare

  daxi

  Calcrufe.ro

  Euforie Online