Despre noi

Daxi Cleaning Srl Constanta, importator si distribuitor a propriilor branduri, cu o experienta de peste 14 ani, in comertul traditional pe piata de retail a retelelor nationale si internationale (Leroy Merlin Romania, Lilla Pois, Cora Romania, Supeco Investment, din 2017 suntem prezenti si pe platforma eMAG). Fondata in anul 1997, avand ca principal obiect de activitate prestarea serviciilor profesionale de curatenie, zona de sud-est a tarii (Constanta, Tulcea, Calarasi). Din anul 2003, Daxi a adaugat ca activitate si distributia primelor branduri din import, exclusiv pe piata din Romania, din categoria FMCG (produse de curatenie, intretinere, cosmetice, menaj, accesorii pentru casa, bricolaj, odorizare, incalzire). 
In prezent, vizibilitatea in retelele mai sus enumerate, dar si in zona de consumator final, face ca Daxi Cleaning sa-si mareasca portofoliul existent periodic, detinand peste 3000 de articole, ce acopera diverse nevoi si ofera solutii in diverse domenii. 

Calitatea: 
Toate produsele importate exclusiv de catre Daxi Cleaning, de la partenerii europeni, detin certificate de calitate si conformitate. Fiecare producator partener are propriul sistem de control si calitate, gestionand si optimizand procesul de productie, astfel incat sa atinga cele mai inalte standarde europene. 

Portofoliul Daxi cuprinde urmatoarele categorii de produse: 

1. Produse de curatenie si intretinere pentru casa si afacerea fiecarui client: 
Solutii si detergenti pentru suprafete diverse : pardoseala , geam/sticla,lemn/mobilier,zona de baie /obiecte sanitare,zona de bucatarie/aparatura electrocasnica, solutii pentru desfundat si pentru intretinere tevi si canalizari.
Solutii si detergenti pentru spalarea si intretinerea tesaturilor si a rufelor: detergent rufe, balsam rufe, solutii pentru scos pete, solutii pentru tesaturi pe baza de amoniac. 

2. Dezinfectanti avizati: produse Eco, produse profesionale, detergenti profesionali si industriali pentru HoReCa. Produse de nisa cum ar fi: bioactivatori si solutii pentru curatare, intretinere si miros: fose septice si canalizari, dezumidificatoare, rezerve, absorbanti de mirosuri si de umiditate pentru spatii mici, medii si mari.
 
Cosmetica Industriala: vopsea pentru materiale textile(uz casnic si semiindustrial) 
Economizoare de apa, Panou termic de incalzit 400W 

3. Articole si accesorii pentru menaj –uz casnic si industrial 
Bureti vase, bureti inox, bureti baie, lavete umede, lavete uscate, role abrazive, maturi, farase, cozi lemn si plastic, galeti, mopuri clasice si industriale, manere telescopice articole pentru haine: carlige rufe, sarma, cosuri carlige, umerase, role scame. Diverse: raclete geam, raclete pardoseli, perii,manusi menaj, folii protectie capac Wc(pentru calatorie),seturi toaleta, accesorii baie.

4. Odorizare spatii diverse: rezerve odorizante (spray), odorizanti lichizi-picatura, neutralizatori mirosuri si solutii odorizante profesionale, parfumuri de ambianta. 

5. Produse pentru aprins focul si articole specifice: cuburi ecologice si kerosene, chibrituri, brichete ecologice, plicuri de curatat cosuri, busteni pentru curatat cosuri de fum, seminee si de intretinere, lichid si ulei pentru aprins focul, inclusiv cu Citronella. 

6. Dispensere pentru odorizanti, sapun si gel de dus, hartie si servetele 

7. Produse cosmetice: sapun lichid si solid, sapun intim, gel de dus, sampon, balsam, masca pentru par si tratamente speciale, cosmetice si produse pentru copii si bebelusi, crème, lapte si lotiuni speciale pentru fata si corp, spray uri pentru odorizare corp, igiena orala, parfumuri si seturi cosmetice, crème cu protectie solara.

Produse cosmetice pentru HoReCa: geluri de dus si sapunuri lichide –cantitati industriale 

Powered By IT Exclusiv
Daxi Cleaning © 2022