closed Adi
Atat calitatea serviciilor cat si a produselor este ireprosabila, deci recomand cu placere. Adrian Tanase
2014-08-14 11:29:32 [...]
closed brandusa maria
sunt multumita in totalitate de toate produsele pe care le-am cumparat.la multi ani! un an mai bun!
2012-01-24 12:00:27 [...]
closed Dinca Sofia
ieri am intrebat-o pe prietena mea de solutia pt covoare deoarece eu am folosit sprayul de covoare si mi-a fost f greu sa scot spuma, greu de...
2011-06-24 11:11:11 [...]
closed Balan Anca
ok
2011-05-25 16:27:28 [...]
closed adriana
Seriosi, merita sa incerci.
2011-05-07 12:42:32 [...]
closed eliana
sunt ok.am sa mai comand.
2011-05-05 10:25:53 [...]
closed Sergiu
S-au miscat f bine,promti in livrare si produse de buna calitate
2011-05-03 22:23:11 [...]
closed Mondor
www.cleaningromania.ro
2011-05-03 19:39:24 [...]
Cerere Firma
de ce noi?

Solutie pentru curatare profunda pe baza de amoniac, Pin 1L Cod 1001


Solutie pentru curatare profunda pe baza de amoniac, Pin 1L Cod 1001

 

Solutie pentru curatare profunda pe baza de amoniac. Pastreaza casa curata si igienizata. Aroma puternica de pin! Valabil si la 5 L .

 Unde se foloseste:

OBIECTE DE CRISTAL STRÄ‚LUCITOARE
Vasele din cristal nu mai stralucesc? Puteti sa le redati luciul pierdut folosind produsul nostru pe care il aplicati pe vase cu o cârpa moale sau cu o perie. Clatiti apoi vasele cu apa curata si stergeti-le cu o cârpa moale i uscata.

LUPTA ÎMPOTRIVA MUCEGAIULUI 
Amoniacul si înalbitorii sunt arme la fel de eficiente împotriva mucegaiului si a igrasiei. Oricum, fiecare este folosit pentru cazuri specifice si sub nici o forma aceste doua substante nu trebuie combinate vreodata. Apelati la amoniac pentru urmatoarele cazuri, dar asigurati-va ca zona în care-l folositi este bine aerisita si nu uitati sa folositi manusi de cauciuc.

Curatati mucegaiul format pe mobila de lemn nefinisata din curte, ca si pe mesele de picnic cu un amestec format din o cana amoniac, 1/2 cana otet, 1/4 cana bicarbonat de sodiu si 4 litri de apa. Clatiti foarte bine si stergeti cu un prosop vechi pentru a absorbi excesul de umezeala.
Pentru îndepartarea mucegaiului de pe suprafetele exterioare vopsite folositi aceeasi solutie.
Pentru a scoate petele de mucegai de pe mobila din rachita, spalati-o cu o solutie preparati din 2 linguri de amoniac diluate în 4 litri de apa. Folositi o periuta de dinti veche pentru a curata locurile greu accesibile. Clatiti bine si lasati mobila sa se usuce la aer.

SCOATEREA PETELOR DE PE HAINE 
Amoniacul este nemaipomenit de util pentru curatarea hainelor. Iata câteva moduri în care îl puteti folosi pentru scoaterea diverselor pete. Asigurati-va ca diluati amoniacul cu cel putin 50% apa înainte de a-l aplica pe matase, lâna sau elastan.

Scoaterea petelor de transpiratie, sânge sau urina de pe haine se poate face prin tamponarea suprafetei cu o solutie de amoniac diluata, înainte de a le spala.
Scoaterea majoritatii petelor neuleioase se face folosind un amestec format din parti egale de amoniac, apa si detergent lichid de vase. Puneti solutia obtinuta într-o sticla cu pulverizator, agitati-o bine, iar apoi pulverizati-o direct pe pata. Lasati-o sa actioneze 2-3 minute înainte de a clati.
Pentru îndepartarea urmelor de creion de pe haine folositi câteva picaturi de amoniac nediluat, dupa care clatiti. Daca aceasta metoda nu da rezultate, puneti putin detergent direct pe pata, frecati si apoi clatiti.
Puteti îndeparta chiar petele de vopsea mai vechi de pe haine prin înmuierea repetata într-o solutie formata din cantitati egale de amoniac si terebentina, apoi spalati-le la masina.

 

 

8.10 RON      Pretul contine TVA

Produsul nu este pe stoc

   

 • Vezi certificarile ISO
  Facebook Logo
  Leroy Merlin

  Baumax

  Cora

  Supeco

  Praktiker

  Carrefour

  Eco Confort

  Camera La Mare

  daxi

  Calcrufe.ro

  Euforie Online