closed Adi
Atat calitatea serviciilor cat si a produselor este ireprosabila, deci recomand cu placere. Adrian Tanase
2014-08-14 11:29:32 [...]
closed brandusa maria
sunt multumita in totalitate de toate produsele pe care le-am cumparat.la multi ani! un an mai bun!
2012-01-24 12:00:27 [...]
closed Dinca Sofia
ieri am intrebat-o pe prietena mea de solutia pt covoare deoarece eu am folosit sprayul de covoare si mi-a fost f greu sa scot spuma, greu de...
2011-06-24 11:11:11 [...]
closed Balan Anca
ok
2011-05-25 16:27:28 [...]
closed adriana
Seriosi, merita sa incerci.
2011-05-07 12:42:32 [...]
closed eliana
sunt ok.am sa mai comand.
2011-05-05 10:25:53 [...]
closed Sergiu
S-au miscat f bine,promti in livrare si produse de buna calitate
2011-05-03 22:23:11 [...]
closed Mondor
www.cleaningromania.ro
2011-05-03 19:39:24 [...]
Cerere Firma
de ce noi?

Solutie pentru curatare profunda pe baza de amoniac, Pin 1L Cod 1001


Solutie pentru curatare profunda pe baza de amoniac, Pin 1L Cod 1001

 

Solutie pentru curatare profunda pe baza de amoniac. Pastreaza casa curata si igienizata. Aroma puternica de pin! Valabil si la 5 L .

 Unde se foloseste:

OBIECTE DE CRISTAL STRÄ‚LUCITOARE
Vasele din cristal nu mai strălucesc? PuteÅ£i să le redaÅ£i luciul pierdut folosind produsul nostru pe care il aplicaÅ£i pe vase cu o cârpă moale sau cu o perie. ClătiÅ£i apoi vasele cu apă curată ÅŸi ÅŸtergeÅ£i-le cu o cârpă moale ÅŸi uscată.

LUPTA ÎMPOTRIVA MUCEGAIULUI 
Amoniacul ÅŸi înălbitorii sunt arme la fel de eficiente împotriva mucegaiului ÅŸi a igrasiei. Oricum, fiecare este folosit pentru cazuri specifice ÅŸi sub nici o formă aceste două substanÅ£e nu trebuie combinate vreodată. ApelaÅ£i la amoniac pentru următoarele cazuri, dar asiguraÅ£i-vă că zona în care-1 folosiÅ£i este bine aerisită ÅŸi nu uitaÅ£i să folosiÅ£i mănuÅŸi de cauciuc.

Curăţaţi mucegaiul format pe mobila de lemn nefinisată din curte, ca şi pe mesele de picnic cu un amestec format din o cană amoniac, 1/2 cană oţet, 1/4 cană bicarbonat de sodiu şi 4 litri de apă. Clătiţi foarte bine şi ştergeţi cu un prosop vechi pentru a absorbi excesul de umezeală.
Pentru îndepărtarea mucegaiului de pe suprafeÅ£ele exterioare vopsite folosiÅ£i aceeaÅŸi soluÅ£ie.
Pentru a scoate petele de mucegai de pe mobila din răchită, spălaÅ£i-o cu o soluÅ£ie preparată din 2 linguri de amoniac diluate în 4 litri de apă. FolosiÅ£i o periuţă de dinÅ£i veche pentru a curăţa locurile greu accesibile. ClătiÅ£i bine ÅŸi lăsaÅ£i mobila să se usuce la aer.

SCOATEREA PETELOR DE PE HAINE 
Amoniacul este nemaipomenit de util pentru curăţarea hainelor. Iată câteva moduri în care îl puteÅ£i folosi pentru scoaterea diverselor pete. AsiguraÅ£i-vă că diluaÅ£i amoniacul cu cel puÅ£in 50% apă înainte de a-1 aplica pe mătase, lână sau elastan.

Scoaterea petelor de transpiraÅ£ie, sânge sau urină de pe haine se poate face prin tamponarea suprafeÅ£ei cu o soluÅ£ie de amoniac diluată, înainte de a le spăla.
Scoaterea majorităţii petelor neuleioase se face folosind un amestec format din părÅ£i egale de amoniac, apă ÅŸi detergent lichid de vase. PuneÅ£i soluÅ£ia obÅ£inută într-o sticlă cu pulverizator, agitaÅ£i-o bine, iar apoi pulverizaÅ£i-o direct pe pată. LăsaÅ£i-o să acÅ£ioneze 2-3 minute înainte de a clăti.
Pentru îndepărtarea urmelor de creion de pe haine folosiÅ£i câteva picături de amoniac nediluat, după care clătiÅ£i. Dacă această metodă nu dă rezultate, puneÅ£i puÅ£in detergent direct pe pată, frecaÅ£i ÅŸi apoi clătiÅ£i.
PuteÅ£i îndepărta chiar petele de vopsea mai vechi de pe haine prin înmuierea repetată într-o soluÅ£ie formată din cantităţi egale de amoniac ÅŸi terebentină, apoi spălaÅ£i-le la maÅŸină.

 

 

8.15 RON      Pretul contine TVA

Produsul este pe stoc

   

 • Vezi certificarile ISO
  Facebook Logo
  Leroy Merlin

  Baumax

  Cora

  Supeco

  Praktiker

  Carrefour

  Eco Confort

  Camera La Mare

  daxi

  Calcrufe.ro

  Euforie Online