closed Adi
Atat calitatea serviciilor cat si a produselor este ireprosabila, deci recomand cu placere. Adrian Tanase
2014-08-14 11:29:32 [...]
closed brandusa maria
sunt multumita in totalitate de toate produsele pe care le-am cumparat.la multi ani! un an mai bun!
2012-01-24 12:00:27 [...]
closed Dinca Sofia
ieri am intrebat-o pe prietena mea de solutia pt covoare deoarece eu am folosit sprayul de covoare si mi-a fost f greu sa scot spuma, greu de...
2011-06-24 11:11:11 [...]
closed Balan Anca
ok
2011-05-25 16:27:28 [...]
closed adriana
Seriosi, merita sa incerci.
2011-05-07 12:42:32 [...]
closed eliana
sunt ok.am sa mai comand.
2011-05-05 10:25:53 [...]
closed Sergiu
S-au miscat f bine,promti in livrare si produse de buna calitate
2011-05-03 22:23:11 [...]
closed Mondor
www.cleaningromania.ro
2011-05-03 19:39:24 [...]
Cerere Firma
de ce noi?

Panou termic de perete Smart Econo Heater 425W


Panou termic de perete Smart Econo Heater 425W

Acest produs este disponibil in reteaua Leroy Merlin , Praktiker , bauMax si Carrefour

SMART Econo Heater este prea bine cunoscutul panou cu buton de pornit/oprit tip Econo Heat. A suportat de-a lungul timpului o serie de îmbunătățiri, comparativ cu versiunea anterioară precum È™i alte modele existente în piață.

• O placă

RezistenÈ›a din interiorul panoului este poziÈ›ionată acum in spatele panoului. Asta face panoul mai cald în partea din spate îmbunătățind astfel viteza cu care se produce convexia aerului È™i prin urmare eficienÈ›a.

• Un strat de silicat de calciu

Smart Econo Heater este confecÈ›ionat dintr-o fibră de ciment È™i este acoperit în întregime cu un strat de silicat de calciu ce întăreÈ™te structura acestuia. Stratul de silicat de calciu ranforseaza intreaga placa È™i o protejează de eventualele crăpături, conferă un finisaj impecabil È™i devin foare uÈ™or de curățat È™i întreÈ›inut.

 • Montaj pe perete, la 20 cm-100 cm de la pardoseală.

Față de variantele anterioare montajul era posibil doar pana la 15-20 cm de la pardoseală. Acum se poate instala până la 100 cm de la pardoseală, evitând problema spaÈ›iului, esteticii etc.

• Placă cu mare densitate

Smart Heater este compus dintr-o singură bucată, conferind mai multă putere È™i prin urmare reducând riscurile de fisurare/crăpare.

 

                                   10 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI SMART HEATER


1.  Tehnologie eficientă prin convexia aerului.
SMART  ECONO  HEATER  funcÅ£ionează pe  principiul  convexiei  aerului.  O cantitate importantă de  caldură este  generată între  panou  ÅŸi  perete,  ce  conduce la un  curent  de  aer cald,  circulat  consecvent  în  cameră cu  o  viteză de  până la 0.8 m pe  secundă.  Peretele acÅ£ionează ca un suport pentru curentul de aer cald, la fel ca un cos de fum pentru o sobă pe lemne.  SMART  ECONO  HEATER  degajă 90% din caldură prin  convexie  ÅŸi  10%  prin radiaÅ£ie. Convectoarele acÅ£ionează ca sisteme de încălzire pentru întreaga cameră, în timp ce radiatoarele generază căldură locală.  
2.  Extem de economic
SMART ECONO HEATER este un mod economic de a furniza caldură optimă locuinÅ£ei tale cu un cost foarte mic, oferind posibilitatea economisirii cu pânăla 50%. 
3.  Doar 425W pentru aproximativ 10mp
Cel mai economic sistem de încalzire Å£inând cont de costurile de achiziÅ£ie ÅŸi consum. 
4.  Ultra Slim ÅŸi design compact
Una dintre cele mai mari probleme ale sistemelor de încălzire este faptul că ocupă extrem de mult spaÅ£iu. Acum această problemă este rezolvată. 
SMART ECONO HEATER are doar 1 cm grosime ÅŸi se montează pe perete; astfel nu ocupă nici  un  fel  de  spaÅ£iu.  AÅŸa  scapi  ÅŸi  de  grija  depozitării  în  timpul  verii. Dimensiunea  sa  de 60X60 cm permite montarea pe perete în orice spaÅ£iu disponibil aveÅ£i. Nu împiedică procesul de curăţenie  ÅŸi nu adună nici un fel de praf aÅŸa cum se întamplă cu sistemele poziÅ£ionate pe pardoseală. 
5.  Poate fi decorat
SMART ECONO HEATER are un finisaj alb dar poate fi decorat cu orice vopsea pe bază de apă. Pot fi vopsite la culoarea peretelui ÅŸi obÅ£ineÅ£i un sistem de încălzire absolut discret sau dimpotrivă, îl puteÅ£i transforma într-o mică operă de arta! 
6.  Instalare super rapida in 10 minute
7.  Sigur pentru copii si animale
SMART  ECONO  HEATER  este  sigur  pentru  copii  ÅŸi  animale,  nu  are  parÅ£i expuse sau  în miÅŸcare  cum  ar  fi  un  ventilator.  Temperatura  de  la  suprafată este relativ scazută,  85°C  si conformă cu normele legale. Å¢ineÅ£i totuÅŸi cont de faptul că la copii foarte mici reflexul de retragere a mâinii la contact cu suprafete  fierbinÅ£i  sau reci nu este  complet  dezvoltat.  Astfel,  la  un contact  cu  panoul  ce depaseste 5 secunde pot aparea mici băsici, ca o arsură superficială. 
8.  Absolut silentios
SMART ECONO HEATER foloseÅŸte convexia naturală pentru a încălzi aerul din cameră. Spre deosebire de convectoarele tradiÅ£ionale sau aparatele de aer condiÅ£ionat, panoul nu are nevoie de elemente în miÅŸcare pentru a putea genera caldură. De aceea panourile sunt sistemele ideale de încălzire pentru dormitoare evitănd astfel zgomotul constant din timpul nopÅ£ii produs de alte tipuri de sisteme de încălzire. 
9.  Pentru o casă absolut sănătoasă
Recomandat în mod special în zonele unde există exces de umezeală. De obicei   cauzată de izolaÅ£ie slabă, o camera cu multă umezeală poate fi o sursă de mucegai, un generator de boli ÅŸi alergii.  SMART ECONO HEATER este ideal în prevenirea umidităţii în mod special pentru cei care locuiesc  pe  termen lung în spatiul  respectiv dar ÅŸi pentru cei care folosesc proprietatea în mod sporadic.  Atunci  când  nu  sunteÅ£i acasă perioade lungi de timp îl puteti programa astfel încat sa porneasca doar câteva ore pe zi pentru a putea preveni instalarea umidităţii ÅŸi a mucegaiului. Astfel nu veÅ£i mai fi nevoit sa zugrăviti atât de des. 
10.  Ideal pentru proprietăţi cu probleme la sistemul electric.
Multe zone ale ţării noastre se confruntă cu o fluctuaÅ£ie mare a tensiunii în reÅ£ea, o alimentare sub voltajul recomandat. Acest lucru este evident mai ales atunci când se întrerupe furnizarea energiei electrice de la prea multă aparatură electrică în funcÅ£iune. O soluÅ£ie pentru această problemă ar fi un contract pentru mai multă putere, cu furnizorul de energie electrică. Acest fapt implică automat costuri mai mari ale abonamentului ÅŸi uneori chiar schimbarea întregului sistem din casă. SMART ECONO HEATER foloseÅŸte doar 425W pe ora, comparativ cu un aer condiÅ£ionat care poate utiliza chiar ÅŸi 2000W. Odata pornit el absoarbe cam 60% din întreaga putere furnizata si încălziÅ£i o singură cameră. Pentru aceeaÅŸi 2000W, folositi 4-5 SMART ECONO HEATER ÅŸi încălziÅ£i întreaga casă.

 

GARANTIE 2 ANI

 

 

 

289.35 RON      Pretul contine TVA

Produsul este pe stoc

   

 • Vezi certificarile ISO
  Facebook Logo
  Leroy Merlin

  Baumax

  Cora

  Supeco

  Praktiker

  Carrefour

  Eco Confort

  Camera La Mare

  daxi

  Calcrufe.ro

  Euforie Online